Moldavia
Sondaggio
Newsletter
Rimani sempre aggiornato!Iscriviti alla nostra newsletter

Hai del tempo libero?.......diventa volontario scopri come aiutarci
Diventare soci è un altro modo per condividere le nostre iniziative e sostenere i nostri progetti....
diventa socio scopri come aiutarci
Contatti
Casella Postale 46
21023 Besozzo (VA)
email: info@italiamoldavia.org

Tel-Fax 0332 / 772920

DESPRE NOI


"Asociația de Promovare  Socială Italia - Moldova – ONLUS”  este o organizație voluntară implicată în cooperarea umanitară  internațională  între Italia și Republica Moldova. Obiectivul principal al Asociației este  răspândirea  și sprijinirea proiectelor de ajutor pentru copii, prin adoptarea la distanta. Asociația, cu sediul în Besozzo (VA), fondata la 20 noiembrie 2002, este susținută și animată doar de voluntari, fără nici un profit. Asociaţia activează, în prezent, prin intermediul partenerilor şi susţinătorilor săi, în cea mai mare parte din provincia Varese și în multe alte orașe din Italia si se bucură de atenţia și cooperarea cu diferite administrații municipale.
Această organizaţie de voluntariat activează la Chișinăul, prin intermediul fundaţiei "Copilul”, o filială moldoveneasca a Asociației, şi în satul Ursoaia, situat la o sută de kilometri de la  capitala Moldovei, prin intermediul adminstraţiei municipale.
Până în prezent, mai mult de o sută de copii sunt sunt susţinuţi prin intermediului programului de susţinere la distanţă.


"Asociația de Promovare Socială Italia-Moldova (non-profit) este:


înscrisă în Registrul General Regional de Voluntariat - secțiunea “Social”,  Nr VA-33

Partener  al asociaţiei CoLomba (Cooperare în Lombardia)

Membru al D.E.S. Varese (Provincia di Varese)

Membru al SaD (Sostegno a Distanza) - Agenția pentru al treilea sector
 

 

 

 

 

.

.

 
Homepage

    Associazione di Promozione Sociale Italia - Moldavia ONLUS © italiamoldavia 2011. All rights reserved | Web Design PC Solution