Moldavia
Sondaggio
Newsletter
Rimani sempre aggiornato!Iscriviti alla nostra newsletter

Hai del tempo libero?........diventa volontario scopri come aiutarci
Diventare soci è un altro modo per condividere le nostre iniziative e sostenere i nostri progetti....
diventa socio scopri come aiutarci
Contatti
Casella Postale 46
21023 Besozzo (VA)
email: info@italiamoldavia.org

Tel-Fax 0332 / 772920

BURSE

Asociația de Promovarea Socială Italia-Moldova (onlus), incearca să promoveze educația școlară superioara(școli profesionale și liceuri) în special, pregatirea  universitară a studenților moldoveni din familii nevoiașe, prin sprijinul și acordarea de subvenții de merit.
Condiția principală pentru dezvoltarea economică și socială a unei țări în dezvoltare, cum ar fi Republica Moldova, este calificarea profesională a tinerilor.
Luând in considerare preturile ridicate pentru acces la Universitatea de Stat din Moldova mulți tineri renunță să urmeze o formare profesională.
Situația este și mai dificilă pentru elevii din mediul rural. Pentru continua școala profesională  sau liceul și apoi colegiu, sunt, de fapt, forțati să stea în capitala. Se întâmplă de multe ori că locuri in camin pentru studenți sunt terminati și, atunci  familia elevului trebuie să sustina costul de închirierea unui apartament , în plus taxele de școlarizare.
Asociație, după selectarea criteriilor pe  profilul academic al studentului și dupa  situația economică a familiei, acordă un sprijin financiar nerambursabil, in valoare de € 35 pe luna pentru întreaga perioadă a anului universitar (10 luni).
Asociația își rezervă dreptul de a revoca procesul  în orice moment, in cazul  unde elevul universitar nu isi demonstra efort.

Cum te inscrii?

Trebuie sa completati si sa semnati forma  BURSA și regulamentele. Toate documente  trebuie să fie trimise la sediul Asociației, împreună cu dovada de plată a taxei anuale și prima taxă a contribuției (trei, șase sau zece luni), bursă pentru a sprijini un student este  30 € pe lună.

Descărcați formularul pentru a completa Regulamentul
REGOLAMENTO

Unde sa platesc contributiile?

CONT POŞTAL
n. 38987434
destinatar: APS Italia-Moldavia (onlus) – C P 46  - 21023 Besozzo (VA)
indicând scopul: “BORSA DI STUDIO"

 

Sau cu transfer bancar:
- c/c bancario:  n" 1761/15
codice IBAN: IT 45 H 05216 50680 000000001761
c/o Credito Valtellinese - ag. Cocquio Trevisago (VA)

 

 

   
 
Homepage

    Associazione di Promozione Sociale Italia - Moldavia ONLUS © italiamoldavia 2011. All rights reserved | Web Design PC Solution